Krachten bundelen

voor meer efficiency en minder kosten

OTA_Home_About_Us.jpg
 

Verwerking en verpakking kunnen niet meer worden gezien als een aaneenschakeling van losse componenten: een integrale benadering is noodzakelijk.

Door de krachten te bundelen benadert de Onion Tech Alliance projecten vanuit een breder perspectief, waardoor de efficiency significant toeneemt. 

Eqraft

Eqraft ontwerpt, bouwt en levert wereldwijd oplossingen voor sortering, verwerking en verpakking van uien, aardappels en bulk. Hun vakmanschap strekt zich uit van engineering en assemblage tot volwaardige automatisering.

Meer informatie: eqraft.nl

Modesta

Fabrieken moeten dagelijks een behoorlijk percentage aan afvalstromen verwerken, die kunnen leiden tot een vieze, ongezonde en gevaarlijke werkomgeving. Dankzij Modesta’s samenwerking met de andere OTA-leden kan filtering vanaf het begin worden meegenomen in de fabrieksopzet en beter worden geïntegreerd met andere machines. Modesta adviseert over de totaalvisie van een fabriek: van filtersystemen tot het sorteren en hergebruiken van afvalstromen. 

Meer informatie: modestafilters.com

Deprez

Deprez is al sinds de negentiger jaren een pionier in volautomatische kistenhandling: ze bieden oplossingen voor intern transport en opslag. Deprez is met hun diepgaande expertise van handling solutions en hun netwerk in de aardappel- en wortelindustrie een welkome toevoeging aan OTA. Wat ze onderscheidt van concurrentie, is de combinatie van product handling en kistenhandling: als het op eetbare producten aankomt is een zachte omgang met het product in een kist erg belangrijk. 

Meer informatie: deprez.be

Symach

De machines van Symach zijn een logische toevoeging op de diensten van de andere OTA-leden: nadat het product schoongemaakt en gesorteerd is, moet het worden verpakt en gepalletiseerd. Symach’s op maat gemaakte palletizers bieden een hoge stapelkwaliteit tot wel 2,7 meter, ongeacht de vorm of het type van de zak. Volgens de hoge standaarden van hun klanten hebben Symach’s machines een efficiency rate van 95%. Dankzij hun jarenlange ervaring kunnen ze klanten gerichte adviezen geven die helpen in hun lange termijnbehoeften te voorzien. 

Meer informatie: symach.nl

Meer informatie over onze integrale benadering?